Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Aanverwante diensten

Op onze dienstenpagina las jij al waarvoor je in ons theater allemaal terecht kunt. Zo is het mogelijk hier een concert of musical op te voeren, maar er worden ook veel (lokale) toneelstukken gespeeld. Uiteraard vormt theater en muziek bij ons de hoofdmoot, maar wij bieden onze locatie ook nog aan voor andere zaken. Benieuwd waarvoor jij bij ons nog meer terecht kunt? Je leest hieronder onze aanverwante diensten.

Conventies

Wil jij binnenkort een conventie beleggen en ben je van plan heel wat mensen uit te nodigen? Dan moet je hier natuurlijk wel een geschikte locatie voor hebben. Ons lokale theater is hier uitermate geschikt voor. Deze locatie biedt plaats aan veel toeschouwers. Bovendien is de setting ideaal, zeker wanneer er verschillende sprekers zijn. Deze kunnen op het podium staan en hier hun zegje doen, terwijl het publiek rustig toe kan kijken vanuit de zaal.

Productlanceringen

Een nieuw product moet altijd eerst aandacht krijgen. Zonder aandacht wordt het immers niet bekend. Heb jij net een product op de markt gebracht? Dan is een productlancering een volgende stap. Op deze manier verwerft jouw product namelijk bekendheid. Wij kunnen deze productlancering volledig voor jou organiseren. Jij hoeft je in dat geval geen zorgen te maken over zaken als aankleding, want dit wordt altijd tot in de puntjes geregeld.

Grote groepsbijeenkomsten (beurzen)

Heb jij een bijeenkomst gepland staan met bijvoorbeeld een complete vereniging of een hele club? Dan kan het aantal bezoekers een probleem vormen. Dit is echter niet het geval wanneer jij de bijeenkomst in ons lokale theater houdt. Hier is immers plek genoeg. Voordeel is dat jij iedereen vanaf het toneel toe kunt spreken. Je kunt bij ons overigens ook terecht voor een beurs of een andere groot evenement. Door de jaren heen hebben er hier al verschillende van plaatsgevonden, telkens tot groot plezier van de organiserende partij.