Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Diensten

Een theater, veel mensen gaan er alleen heen om een voorstelling te aanschouwen. Je kunt er echter ook zelf op de planken staan. Ons lokale theater biedt jou de mogelijkheid om het toneel te betreden. Benieuwd waar jij allemaal voor terecht kunt in ons theater? Wij lichten hier onze diensten kort uit.

Concertzaal

Naast theatervoorstellingen leent ons lokale theater zich ook uitstekend voor concerten. De akoestiek in het gebouw is uitstekend, waardoor de klanken van de muziek volledig tot hun recht komen. Uiteraard is het mogelijk om verschillende soorten concerten te geven in ons theater. Zo bieden bij plek aan individuen, solisten, ensembles en grote orkesten. Wij denken graag mee over de uitvoering van jouw concert. Samen werken wij dus toe naar een zo perfect mogelijke uitvoering.

Toneelvoorstellingen

Ben jij lid van een lokale toneelverenging en spelen jullie geregeld een voorstelling? Dan ben je mogelijk nog op zoek naar een geschikte plek om jullie eerstvolgende show op te voeren. In dat geval ben je bij ons lokale theater aan het juiste adres. Er hebben al heel wat toneelverengingen op de planken van ons theater gestaan, waardoor wij precies weten wat er allemaal komt kijken bij organisatie van zo’n voorstelling. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jullie toneelvoorstelling bij ons een mislukking wordt. Wij stellen alles in het werk om jullie show tot een succes te maken!

Musical

Aangezien wij dagelijks met theater werken, is het ons niet ontgaan dat musicals de laatste tijd steeds populairder worden. Voorheen boden wij ons podium alleen maar aan voor schoolmusicals, maar tegenwoordig kunnen alle musicals in ons theater terecht. Wil jij dus een musical opvoeren in een echt theater? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.